Skip to content
București Știri locale

Primăria Sectorului 4 anunţă lucrări de mentenanţă la nivelul Pasajului Unirii. Circulaţia rutieră în interiorul tunelului va fi restricționată pe ambele sensuri de mers, între orele 23:30 – 05:00

hotnews

Primăria Sectorului 4 anunţă luni lucrări de mentenanţă la nivelul Pasajului Unirii, astfel că circulaţia rutieră în interiorul tunelului va fi restrictionată pe ambele sensuri de mers, luni seara, între orele 23:30 – 05:00.

Primăria Sector 4 anunţă că, urmare a unor lucrări de mentenanţă programate la nivelul Pasajului Unirii, circulaţia rutieră în interiorul tunelului va fi restrictionată pe ambele sensuri de mers, în această noapte, între orele 23:30 – 05:00.

”În intervalul orar mai sus menţionat, traficul rutier în zonă va fi dirijat de către agenţii Poliţiei Locale Sector 4”, precizează primăria Sector 4.

Săptămâna trecută, Primăria Sector 4 anunţa că a obţinut, în cadrul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, acordul de principiu pentru restricţionarea accesului vehiculelor cu o masă maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, în zona Pieţei Unirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *