Skip to content
București Știri locale

Primăria Sectorului 4 face stocuri de materiale de protecție pentru noul an școlar: Achiziția, în valoare de 3 milioane de euro, din bani europeni

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Primăria Sectorului 4 face stocuri de materiale de protecție pentru noul an școlar, în contextul epidemiei de coronavirus. La finalul săptămânii trecute, echipa de la Primăria condusă de Daniel Băluță, a depus la Ministerul Fondurilor Europene, un proiect în valoare de 3 milioane de euro, pentru achiziționarea de măști, mănuși de unică folosință și dezinfectant pentru mâini, care vor fi folosite în unitățile de învățământ, odată cu începerea anului școlar, dar și în instituțiile publice locale din sectorul 4.

”Trecem printr-o perioadă destul de dificilă. O perioadă pe care speram să o depășim mult mai repede, însă, odată cu relaxarea restricțiilor, numărul cazurilor de coronavirus a crescut alarmant, iar evoluția acestei pandemii pare greu de anticipat. Situația din primăvară ne-a învățat cu siguranță însă că trebuie să fim prevăzători.

" "
" "

Așa că am decis să achiziționăm măști, mănuși de unică folosință și dezinfectant pentru mâini, care vor fi folosite în instituțiile publice locale din sectorul nostru, dar mai ales în unitățile de învățământ, odată cu începerea anului școlar.

Ce este cel mai important?

Banii pentru aceste materiale de protecție nu vor veni de la bugetul local, pentru ca tocmai am transmis către Ministerul Fondurilor Europene un proiect în valoare de 3 milioane de euro, ce va fi finanțat prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020, iar fondurile vor fi 100% nerambursabile”, a scris Daniel Bățulă pe Facebook.

Primăria Sectorului 4 face stocuri de materiale de protecție pentru noul an școlar: Achiziția, în valoare de 3 milioane de euro, din bani europeni

2 comentarii la “Primăria Sectorului 4 face stocuri de materiale de protecție pentru noul an școlar: Achiziția, în valoare de 3 milioane de euro, din bani europeni

  1. Primaria sectorului 4 s-a miscat exemplar, foarte rapid. Sa vedem acum Ministerul Fondurilor Europene. Nu mai zic ca le face treaba Baluta Ministerului Educatiei si Sanatatii.

  2. Ca intotdeauna Baluta vede in perspectiva. La fel si cu renovarea scolilor pe timp fe de vara, in vacanta. Votam Baluta in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *