Skip to content
București Economie

Primăria Sectorului 4, proiect de milioane de euro: vrea să amenajeze un centru medical multifuncțional

b1.ro

Primăria Sectorului 4 din Bucureşti este gata să cheltuiască 18,27 milioane de lei (3,91 milioane de euro), fără TVA, pentru amenajarea unui centru medical multifunctional, potrivit unui anunţ publicat pe platforma de achiziţii publice SICAP.

Contractul vizează efecturea de ”lucrări de construcţii de clădiri pentru servicii medicale specializate”, potrivit anunţului, informează news.ro.

Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, iar fondurile provin de la bugetul Primăriei Sectorului 4. Valoarea contractului este estimată la 18,27 milioane de lei (3,91 milioane de euro), fără TVA.

Ofertantul trebuie să facă dovada că a executat lucrări similare în ultimii 5 ani, în cadrul a maximum două contracte, în valoare cumulată de cel puțin 18 milioane de lei, fără TVA.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 4 februarie, aceasta fiind şi data de deschidere a ofertelor, potrivit anunţului.

2 comentarii la “Primăria Sectorului 4, proiect de milioane de euro: vrea să amenajeze un centru medical multifuncțional

  1. Mai bine ar strange gunoaiele, ca de cand a fost bagata taxa de salubritate e mai rau, nu mai bine. Primarul are numai activitati exotice: linie de metrou, centru medical. De asta trebuie sa se ocupe Metrorex si privatii, nu primaria de sector.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *