Skip to content
București Știri locale

Primăria Sectorului 4 va ridica mașinile parcate neregulamentar. Care va fi taxa de recuperare

Facebook

Primăria Sectorului 4 din București anunță că începe campania de ridicare de pe străzi a mașinilor parcate neregulamentar. Mașinile vor fi depozitate în trei centre al primăriei, iar proprietarii lor vor fi nevoiți să plătească o taxă.

Mașinile ridicate de pe străzi vor fi depozitate în trei centre ale Primăriei Sectorului 4. „Începem ridicarea mașinilor parcate neregulamentar și eliberăm astfel trotuarele, trecerile de pietoni, colțurile de stradă din intersecțiile cu vizibilitate redusă, precum și intrările la spitale și alte instituții publice.

Acțiunea va fi coordonată de colegii mei de la Poliția Locală și de la Direcția Mobilitate Urbană, care vor reloca autoturismele într-una dintre următoarele parcări: Pridvorului (Palatul Copiilor), Nițu Vasile (lângă depoul STB) sau Olteniței nr. 9 (fostul sediu al Grădinii de Sud).

Proprietarii mașinilor ridicate pot afla locația în care se află vehicul lor fie accesând site-ul mobilitateurbana4.ro, la secțiunea verificare auto sau telefonic la 021.9441”, a anunțat, pe Facebook, primarul Daniel Băluță.

Pentru a recupera mașina, proprietarii trebuie să achite o taxă. Această crește zilnic cu 50 de lei. „Pentru recuperarea autoturismului, proprietarul va trebui sa achite suma totală de 300 de lei, plus TVA (ridicare, transport, depozitare), valabilă în primele 24 de ore. În afara acestui interval, suma de plată va crește cu 50 de lei, plus TVA, pentru fiecare zi”, a precizat primarul Băluță.

Taxa poate fi plătită cash la aparatele de tip selfpay aflate în spațiile de depozitare, on-line sau direct la operatorul prezent 24 de ore din 24 la fața locului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *