Skip to content
Politică

Primăria Sectorului 5 somează constructorii să înceapă reabilitarea la blocuri şi şcoli

zdbc.ro

Primarul Sectorului 5 Cristian-Victor Piedone Popescu a dispus ca toţi constructorii care nu au început reabilitarea blocurilor şi şcolilor de pe raza sectorului să fie notificaţi de către Direcţia de Investiţii din cadrul Primăriei.

Aceştia au fost somaţi pentru a începe lucrările de reabilitare termică şi pentru a asigura personalul necesar, mai transmite instituţia.

Primăria Sectorului 5, în calitate de beneficiar, va apela la clauza prevăzută în contract prin care antreprenorul va despăgubi beneficiarul pentru orice daune, pierderi şi cheltuieli, inclusiv taxe legale, care rezultă din orice cerere privind executarea lucrărilor, dacă aceste lucrări nu vor începe la data de 25.01.2021, respectiv după trecerea perioadei de timp friguros (-12 grade) în care procesele umede nu se pot desfăşura şi execuţia acestor lucrări pe schele nu sunt permise”, arată un comunicat de presă al primăriei de sector.

Edilul Sectorului 5 a anunţat că se poate ajunge şi la rezilierea contractelor între primărie şi constructori, conform sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *