Skip to content
Societate

Primăria Suceava a primit premiul pentru Excelenţă în Gestionarea Eficientă a Deşeurilor

facebook

Primăria municipiului Suceava a fost premiată la Gala Asociaţiei Municipiilor din România din acest an, organizată sub patronajul Preşedinţiei României, cu Diploma de Excelenţă în Gestionarea Eficientă a Deşeurilor, a anunţat, miercuri, primarul Ion Lungu.

Potrivit lui Lungu, este al patrulea an consecutiv când municipiul Suceava câştigă un titlu de excelenţă, după ce în anul 2017 a primit diploma de Excelenţă în Educaţie, în anul 2018 diploma de Excelenţă în Iluminat Public, iar în 2019 cea de Excelenţă în Transport Public Electrică, în cursul anului trecut nefiind organizată o astfel de gală.

Totodată, la Gala Asociaţiei Municipiilor din România, şi edilul Ion Lungu a fost premiat cu o Diplomă de Excelenţă pentru cele patru mandate consecutive de primar.

„Mă bucur foarte mult pentru acest premiu primit pentru gestionarea deşeurilor, care vine ca o completare pentru clasarea pe locul patru la cele mai curate şi verzi oraşe din Romania, conform clasamentului publicat de Antena 3 în data de 29 noiembrie 2021. Avem un sistem modern de gestionare a deşeurilor cu cele 100 de platforme îngropate şi 100 semi îngropate. Vom face eforturi în continuare pentru a avea un oraş cât mai curat şi cât mai verde”, a afirmat primarul Ion Lungu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *