Skip to content
Politică

Primarii, cadou de iepuraș pentru cetățeni. Află care vor fi cele mai tari evenimente din orașul tău EXCLUSIV

Primarii, cadou de iepuraș pentru cetățeni. Află care vor fi cele mai tari evenimente din orașul tău.

Românii așteaptă cu nerăbdare mini-vacanța de Sărbătorile Pascale, în care se vor relaxa după o perioadă îndelungată de muncă.

Jurnaliștii PSnews.ro au luat legătura cu mai multe primării, pentru a afla ce evenimente s-au pregătit pentru cetățeni cu această ocazie.

Astfel, pentru 1 Mai, Primăria Galaţi a pregătit o serie de manifestări, ce se vor desfăşura pe Platoul Casei de Cultură a Sindicatelor precum și un concert al renumitei trupe, Direcţia 5 (60 min.), informează MonitoruldeGalați.ro

De asemenea, Primăria Sectorului 2 din București a organizat un spectacol grandios în zilele de sărbătoare. Astfel, pe 1 Mai începând cu orele 18, în Parcul Plumbuița, vor urca pe scenă mai mulți artiști, printre care și Delia, Ștefan Bănică, 3 Sud Est, Nadir, Corina și Fly Project.

La celelalte primării din Capitală, însă, situația nu este prea roz pentru cetățenii pregătiți de distracție.

Primăriile Sectorului 5 și 6 nu vor organiza niciun eveniment în perioada următoare.

„Primăria Sectorului 6 nu organizează acțiuni umanitare sau alte evenimente cu ocazia Sărbătorilor Pascale”, a transmis pentru Psnews.ro Primăria Sectorului 6.

„Nu vor avea loc acțiuni umanitare, din câte știu eu, dar este posibil să organizeze Direcția pentru Asistență Socială”, a declarat pentru PSnews.ro Alexandru Ichim, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Bucureşti.

Astfel, Primăria Capitalei nu va organiza nimic special pentru cetățeni cu ocazia Sărbătorilor Pascale, însă aceștia se pot relaxa, la aer curat, unde pot sta la un picnic sau pot face un grătar cu prietenii.

Clujenii nu vor avea nici ei parte de evenimente de sărbători. Contactată de reporterii Psnews.ro, Primăria Cluj Napoca a declarat că: „Ceva organizat de primărie nu va avea loc. De obicei nu se organizează la Primăria Cluj Napoca concerte. Acțiuni umanitare face domnul primar Emil Boc de obicei, dar în nume propriu”.

Nici brașovenii nu vor avea parte de evenimente inedite anul acesta, cu ocazia Sărbătorilor Pascale,  potrivit anunțului venit din partea Primăriei Brașov: „Vă informăm că în această perioadă municipalitatea Brașov nu organizează nicio acțiune sau eveniment”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *