Skip to content
Știri locale Timiș

Dominic Fritz, rezultat negativ pentru COVID-19 / El rămâne în izolare

Facebook/USRTimis

Update 12.50

Primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat că a primit rezultatul testului pentru COVID-19, pe care l-a făcut după ce a intrat în contact cu o persoană confirmată, și că acesta este negativ. El rămâne însă în izolare.

„Am primit rezultatul testului de azi dimineață, e negativ. Voi rămâne în autoizolare voluntară până la un al doilea test pe care îl voi face la sfârșitul săptămânii”, a anunțat pe Facebook Dominic Fritz.

El a spus că a purtat mască în timpul întâlnirii pe care a avut-o luni cu o persoană care marți a fost confirmată cu COVID-19.

„Subliniez că datorită faptului că amândoi am purtat mască, ancheta epidemiologică a stabilit că nu am fost <contact direct>. Recomandarea mea pentru voi toți este să purtați mască și să păstrați distanța oriunde puteți, chiar și când sunteți cu prieteni sau colegi. Șansele ca în următoarele luni să intrați în contact cu o persoană infectată sunt mari și singura cale să evitați carantina obligatorie este să respectați acele reguli”, afirmă Dominic Fritz.

——————————————————-

Primarul ales al Timişoarei, Dominic Fritz, a luat decizia de a se autoizola după ce s-a întâlnit cu un bolnav de covid.

El a efectuat un test pentru Covid şi urmează să lucreze de acasă în următoarele două săptămâni.

Primarul a precizat că nu va ieşi din izolare cel puţin până la primirea rezultatului testului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *