Skip to content
Sport

Primarul Aradului, surprins alături de „amantă” la un hotel din București FOTO

cancan.ro

Gheorghe Falcă, președinte al filialei Partidului Național Liberal din Arad și de altfel primar al acestei localități, a fost surprins în fața hotelului Athénée Palace Hilton din București cu altcineva decât soția.

Gheorghe Falcă a fost la un pas să divorţeze de soţia lui, Ela, în urmă cu doi ani, dar niciunul dintre ei nu s-a prezentat la primul termen al procesului, astfel că magistraţii au suspendat dosarul. Cu toate acestea, se pare că lucrurile nu s-au rezolvat între cei doi, luând în considerare informațiile și pozele pe care le prezintă cancan.ro.

Gheorghe Falcă s-a cazat cu „amanta” la hotelul Athenee Palace Hilton, iar după ce a primit cheia de la recepție s-a dus cu partenera în camera aproximativ 10 minute pentru ca noua cucerire să își schimbe rochia.

Ulterior, cei doi au ieșit din hotel pentru a lua masa, iar în drum spre restaurant, Gheorghe Falcă și-a luat „amanta” de mâna oficializând astfel relația.

Au reușit să impresioneze cu ținutele vestimentare. Falcă a defilat cu un costum de firma, în timp ce doamna cu pricina a schimbat rochia portocalie cu care a ajuns la hotel cu una mulată pe corp când a ieșit la masă.

De precizat că nu ar mai locui cu soția în acest moment. S-a căsătorit cu aceasta acum 16 ani.

Citește AICI articolul complet

FOTO:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *