Skip to content
București Știri locale

Primarul Băluță are planuri mari pentru zona de sud: Vrem să facem ceva mai mult decât o Pipera

b1.ro

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a dezvăluit intențiile sale cu privire la dezvoltarea unei imense zone din sud, peste nivelul renumitei zone de afaceri din Pipera.

Demersul primăriei Sectorului 4 și ale primarului Băluță vine din necesitatea diminuării aglomerației pe șoselele Capitalei:

La nivelul Sectorului 4 am inițiat un demers inedit pentru o primărie și mai ales pentru una de sector! Și anume acela de a genera o stație de metrou în vecinătatea liniei de centură. Alternativa pentru traficul deosebit care se regăsește în București o reprezintă, în mod evident, transportul în comun. Ne interesează din două puncte de vedere să dezvoltăm această stație de metrou. Pe de o parte, să venim în întâmpinarea celor care stau în zona respectivă, iar, pe de altă parte, având în vedere potențialul de dezvoltare pe care Sectorul 4 îl are în acea zonă de sud – un epicentru important – reprezintă o zonă de dezvoltare importantă pentru comunitatea noastră. Discutăm despre 500 de hectare, al căror PUZ a fost adoptat anul trecut la Primăria Municipiului București, unde ne interesează să dezvoltăm dincolo de latura rezidențială și partea logistică, să putem să stimulăm hub-urile de business în zona respectivă”, a dezvăluit primarul Sectorului 4, potrivit dcnews.ro

Vrem să facem ceva mai mult decât o Pipera. Ne interesează ca în această zonă să fie mai bine, să învățăm din neajunsurile constructive ale zonei respective și să încercăm să o transpunem într-o altă formă” a mai precizat Daniel Băluță.

2 comentarii la “Primarul Băluță are planuri mari pentru zona de sud: Vrem să facem ceva mai mult decât o Pipera

  1. De ce nu se discuta și despre modificarea PUZ-ULUI în zonele acelea din agricol în P+14! Și ca vecinătatea stației cu centura este de doar 1.2 km. Stație de metrou care nu o sa deservească nimănui momentan decât pentru reclama la dezvoltatorul acelei zone pentru justificarea unui preț ridicat la vânzarea acelor blocuri.

  2. Buna, promisiuni și minciuni doar atât , după cum știm PSD.minte minte și iar minte, reclamă ptr.rezidential sud toate blocurile care sau construit nu au gaze nu au drumuri nu au nimic dezvoltatorul din zona Grand Arena probabil sunt prieteni de pahar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *