Skip to content
Politică

Primarul Băluță, jigniri incredibile. În ce hal li se adresează subordonaților: „Nesimțitule!”

Potrivit unor surse din Primăria Sectorului 4 citate de cetateanul.net, majoritatea funcționarilor din Sectorul 4 se simte terorizați de primarul interimar, Daniel Băluță, susținând că accesele acestuia de furie sau de limbaj sunt cunoscute din perioada în care era viceprimar.

Pe 20 iunie 2014, Gabriel Goiceanu, directorul direcției de Învățământ și Tineret, îl reclama pe Băluță, pe atunci viceprimar: „Întrucât discuția a degenerat din partea domnului viceprimar pe același ton răstit, cu invective de genul «nesimțitule, ești un nesimțit», am părăsit încăperea. Dl. viceprimar a ieșit pe hol țipând (…) «cum îți permiți să vorbești așa cu viceprimarul Sectorului 4, ai în fața ta pe viceprimarul Sectorului 4, ești un nesimțit, treci imediat în birou, să vină directorul general să-ți desfacă contractul de muncă, acum»”.

Reclamația, scrisă și înregistrată, menționează și alte jigniri dar și acte de violență fizică (îmbrânceli) care au avut loc pe holul Primăriei. În urma sesizării, Goiceanu a fost schimbat.

Sursă foto: cetateanul.net
Sursă foto: cetateanul.net

Citește mai multe AICI.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *