Skip to content
Politică

Primarul Băluță și-a pus în cap distribuitorii de presă: Suntem amenințați constant!

Facebook/Daniel Baluta
" "

Edilul sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluță, joi, într-un interviu acordat Dcnews.ro, a vorbit despre problemele cu care se confruntă primăria.

Astfel, acesta a precizat în cadrul interviului, că nemulțumiți de faptul că edilul le-a retras temporar autorizația de funcționare pentru a se executa mai multe lucrări, distribuitorii de presă din sectorul 4 apelează la tot felul de tertipuri pentru a intimida angajații primăriei, spune edilul.

" "

”Suntem amenințați constant, din nefericire în societatea românească oamenii sunt extrem de tensionați, sunt destul de agresivi”, ne-a declarat primarul.

Mai mult, referitor la conflictul pe care îl are cu distribuitorii de presă din sectorul pe care îl conduce, Daniel Băluță a povestit: ”Dacă vă uitați la postările domnilor în cauză, sunt incredibile la adresa colegilor noștri. (…) Amenințările sunt multiple, vă dați seama că dânșii… De exemplu, unui coleg de al meu, domnului Izărescu, i-au spart luneta la mașină cu un pietroi. Asta e o formă de intimidare. Colegul meu a fost la procuratură, toate lucrurile acestea sunt în cercetare. (…) Aceste fapte au fost puternic minimalizate. Nicăieri și în comunicatele pe care le-am dat și în imaginile care au apărut generate de această asociație, actele de violență nu au fost sancționate de nimeni. Ba din contră, vedem și discutăm despre o victimizare. Una este ideea și aș putea fără problemă ideea pe care o promovează oamenii și bineînțeles aici ajungem la concluzii, sunt lucruri distincte. Violența ieșită din comun, pentru care niciun fel de problemă și cu o spontaneitate îngrijorătoare, există explicații din partea dânșilor, violența nu reprezintă o problemă de niciun fel. E un lucru care în plan personal mă îngrijorează. De altfel nu e prima oară când suntem amenințați. Chiar am o plângere la Poliție în care o entitate nedeterminată amenința că îmi răpește copilul. Sunt niște lucruri mai speciale care se întâmplă și atunci când vrei să faci un lucru normal, că de fapt asta vreau să subliniez, nu am un război cu nimeni și nu este nici moșia mea, nu este nici primăria mea, este primăria cetățenilor, este domeniul public al cetățenilor, nu îmi doresc altceva decât să pot face niște lucruri normale. Dacă nici să facem un lucru normal, de bun simț, civilizat nu se poate, atunci ce putem să facem?”

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *