Skip to content
Politică

Primarul Capitalei este îngrijorat de situația sistemului de termoficare: „Singurii care au de suferit sunt cetățenii”

Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, și-a exprimat joi îngrijorarea față de sistemul de termoficare București, precizând că e o problemă de interes major, iar cetățenii sunt cei care au de suferit.

De asemenea, Oprescu i-a avertizat pe cei de la RADET susținând că „sistemul serviciului de termoficare nu mai poate fi amânat sau tolerat”, informează B1 TV.

„Politicianismul ieftin, șmecheria, impostura și interesele meschine nu au ce căuta în aceste chestiuni atunci când este vorba despre traiul cetățenilor. Singurul lucru care este important și dictează este interesul cetățenilor. În numele acestui oraș, în calitate de primar general, vreau să trag un semnal de alarmă asupra RADET. Sistemul serviciului de termoficare nu mai poate fi amânat sau tolerat. Singurii care au de suferit sunt cetățenii. Oricât de mulți bani am îndreptat către ELCEN, nu au fost de ajuns. Plătim penalități la penalități către ELCEN. Dorința ELCEN nu a fost niciodată să se unească. Motive au fost invocate vreo 40”, a declarat Sorin Oprescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *