Skip to content
Politică

Primarul care a semnat pentru demiterea lui Iohannis va fi dat afară din PNL, spune Florin Cîțu: A fost o discuție în partid

Inquam Photos/Octav Ganea

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, vineri, la Alba, a fost întrebat despre faptul că în urmă cu câteva zile, primarul liberal din Zlatna a semnat pentru demiterea preşedintelui Iohannis, pe listele AUR.

”Da, a fost o discuţie ( în partid, nr). Eu am declarat că, atunci când oamenii acţionează împotriva PNL şi a parteneriatului pe care îl avem cu preşedintele Iohannis, nu mai rămân membrii de partid”, a spus Cîţu.

Amintim că primarul PNL din Zlatna, Silviu Ponoran, a semnat listele AUR pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.

Informația a apărut după ce deputatul AUR de Alba, Daniel Gheorghe Rusu, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare primarul din Zlatna, Silviu Ponoran, semnând lista AUR. ”Primarul PNL din Zlatna, a semnat alături de colegii mei din AUR, pentru demiterea lui Iohannis!!!”, a scris deputatul.

Contactat de reporterii alba24.ro, primarul Silviu Ponoran, a confirmat că a semnat listele AUR pentru demiterea președintelui Iohannis. Întrebat de reporterul alba24.ro de ce a semnat în condițiile în care este un membru vechi al PNL Alba, acesta a declarat că ”încă” este membru, dar este un ”liberal mai ciudat”.

De asemenea Silviu Ponoran a declarat că nu a fost de acord nici cu candidatura pentru cel de al doilea mandat ca președinte, din partea PNL, a lui Klaus Iohannis.

2 comentarii la “Primarul care a semnat pentru demiterea lui Iohannis va fi dat afară din PNL, spune Florin Cîțu: A fost o discuție în partid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *