Primarul Cătălin Cherecheș a fost dat în urmărire generală

Sursă foto: Catalin Chereches

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, care a fost condamnat definitiv, vineri, la cinci ani de închisoare cu executare pentru luare de mită, a fost dat în urmărire generală.

Edilul a fost căutat de polițiști în locuința sa și la sediul Primăriei, însă este de negăsit.

„Astăzi, 24 noiembrie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş au primit de la instanţa competentă un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, emis pe numele unui bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată. Astfel, poliţiştii efectuează verificări, în vederea depistării bărbatului”, anunţă IPJ Maramureş.

Anunțul a apărut și pe site-ul Poliției Române, unde sunt specificate informații despre primar, precum și fapta de care este acuzat, însoțite de fotografia acestuia.

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost condamnat definitiv, vineri, la cinci ani de închisoare cu executare pentru luare de mită.

Curtea de Apel Cluj a respins apelul primarului şi a menţinut sentinţa dată în februarie 2022 de Tribunalul Cluj, fiind modificate doar câteva dispoziţii privind pedeapsa complementară.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: