Primarul Ciprian Ciucu, verificări la stadiul lucrărilor de investiții din Sectorul 6

primar sector 6
Sursa foto: media.pnl.ro

Ciprian Ciucu, primarul liberal al Sectorului 6, a verificat stadiul lucrărilor de investiții realizate în sector.

„Am profitat de faptul că zile acestea orașul a fost mai liber și am fost mult pe teren, să inspectez lucrările în desfășurare din Militari, în Microzona 15 și în Drumul Taberei, în Microzonele 5, 7 și 9.

Am refăcut și în acest an sute de străzi din rețeaua rutieră, aflate în stare foarte proastă, care nu au mai fost reabilitate de zeci de ani”, a precizat edilul liberal.

Primarul a transmis totodată mulțumiri cetățenilor pentru răbdare și înțelegere și a promis că reabilitarea sistemului rutier va fi urmată de amenajări peisagistice, arată media.pnl.ro.

„1. Vă mulțumesc pentru înțelegere și răbdare. Nu întodeauna constructorii s-au mișcat cu viteza cu care mi-am dorit eu, am tras de ei, i-am mobilizat. Unde nu suntem mulțumiți de calitate, refac pe banii lor. Știu, durează, unul dintre motive fiind volumul mare de lucrări. Dar este mai eficient să intervenim dintr-o dată pe arii mai mari. Acum, că lucrările au prins viteză și ne apropriem de final, cartierele noastre se vor prezenta mult mai bine.

2. După reabilitarea sistemului rutier, a trotuarelor și aleilor, vom veni peste tot cu amenajări peisagistice, inclusiv între blocuri: completare cu pământ fertil, mici ziduri de susținere a pământului acolo unde este înălțat și la ploi se scurge pe trotuare, refacerea sistemului de iluminat, plantarea de arbuști, arbori, gard viu și flori.

3. Mulți dintre dvs mi-au semnalat diferite lucruri cum că nu ar fi în regulă, fără să aștepte ca lucrările să prindă contur. Le-am verificat pe toate, nu prea se susțin. Vă rog aveți răbdare, să ajungă la o etapă avansată. Eu nu voi recepționa lucrări neconforme. Fie că este vorba de accesibilitatea trotuarelor pentru scaune cu rotile, fie că este vorba de soluțiile pentru părcări etc.

4. Cele mai multe lucrări vin cu reconfigurări de străzi, cu puneri în siguranță dpdv al traficului. Nicio situație nu seamănă cu alta, tratăm fiecare situație în parte. Cartierele noastre NU au fost proiectate pentru numărul IMENS de mașini de astăzi, iar când alegem o soluție fața de o stradă / alee / parcare o întoarcem pe toate fețele. Știu, nu avem cum să mulțumim pe toată lumea, sunt constrângeri legale, avize ce trebuie obținute de la Comisia Tehnică de Circulație a PMB.”

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL