Skip to content
Bacău Știri locale

Primarul Cosmin Necula anunță când încep lucrările la rezerva de apă a Bacăului

zdbc.ro

Primarul Cosmin Necula a convocat, joi, grupul de lucru pentru implementarea proiectului Rezervei de apă a municipiului Bacău, în contextul finalizării proiectării acestei investiții

După ce vor fi obținute avizele de specialitate, proiectul va merge la Consiliul Județean, în vederea obținerii autorizației de construire.

Am primit asigurări din partea proiectanților și constructorului că la mijlocul lunii martie toate aceste demersuri vor fi concretizate, iar lucrarea propriu-zisă poate să înceapă”, a anunțat primarul Bacăului.

„Am impus asocierii de firme care va executa lucrarea ca Rezerva de apă să fie terminată până în această toamnă, mersul proiectului urmând a fi monitorizat constant în cadrul grupului de lucru constituit la nivelul Primăriei Bacău”, a mai spus primarul Cosmin Necula.

Valoarea estimată a proiectului este de peste 19 milioane de lei, fără TVA. Fondurile provin de la Ministerul Dezvoltării, prin PNDL 2, și de la bugetul local. Rezerva de apă trebuie să asigure independenţa sistemului de apă din municipiul Bacău, în cazul unor avarii la aducțiunea de la Valea Uzului, conform zdbc.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *