Skip to content
Politică

Primarul Craiovei atacă rivalii lui Dragnea: Trebuie să vii cu un număr de semnături

Olguța Vasilescu, primarul Craiovei și vicepreședintele social-democraților, îi atacă pe rivalii lui Dragnea în cursa pentru șefia PSD, precizând că aceștia trebuie să vină cu un „număr de semnături” dacă doresc să candideze. De asemenea, ea a precizat că nu va fi de acord cu o derogare în cazul lui Șerban Nicolae și Daniel Savu, care și-au depus candidaturile la președinția partidului, însă au fost respinși.

„Nu putem să fim de acord, pentru că avem legislație. Atunci când candidăm fiecare la Parlamentul României, la funcția de primar, trebuie să vii cu un număr de semnături. Exact asta trebuie să se întâmple și în partid. Dacă nu ești în stare să iei votul măcar din filiala ta locală și din 10% din filialele partidului, eu zic că nu are rost să candidezi. Din păcate, am mai avut situații — și vi le aduceți aminte foarte bine — când a candidat un domn nu-mi mai aduc aminte cum îl chema (…) de la Dorohoi, Andrei Alexandru, care au luat două voturi și, până la urmă, nu au făcut altceva decât să arunce în derizoriu alegerile partidului”, a afirmat Vasilescu, înainte de ședința CExN al PSD, potrivit agerpres.ro.

În opinia sa, Savu și Nicolae nu se gândesc foarte serios la candidatură, ci mai degrabă la „scandal”. „Atunci când ești pesedist știi foarte clar cum merge partidul, cum este el organizat și nu cred că se gândește nimeni că poate să-l bată pe Liviu Dragnea”, a susținut Olguța Vasilescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *