Skip to content
Puterea Știrilor Video

Primarul Daniel Băluță ar vrea o extindere a orașului: Bucureștiul nu mai încape în actuala anvelopă!

psnews.ro

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, consideră că Bucureștiul ar trebui să se extindă, pentru că ”nu mai încape în actuala anvelopă”. Iar un prim pas ar fi o colaborare mai strânsă cu localitățile limitrofe.

”Deunăzi am stabilit – și asta e o premieră! – prima colaborare cu UAT-ul Popești-Leordeni, undeva la sfârșitul acestei luni vom da ordinul de începere pentru un proiect comun, și anume o pasarelă pietonală peste șoseaua Berceni, care va fi pe-o parte în Sectorul 4 și în cealaltă parte în Popești-Leordeni.

Unul dintre obiectivele pe care trebuie să le atingem este acela de a extinde acest oraș. Bucureștiul nu mai încape în actuala anvelopă! Din punctul meu de vedere, Sectorul 4 trebuie să se completeze cu ceea ce înseamnă orașul Popești-Leordeni, cu Jilava, respectiv cu comuna Berceni și împreună să reprezinte o secțiune mult mai mare și mai importantă din ceea ce înseamnă București. Pentru că atunci putem discuta într-adevăr de atragerea unor bani europeni în sume mult mai importante, putem să discutăm de realizarea unor infrastructuri, de realizarea unor concepte în concordanță cu dezvoltarea urbanistică la nivelul Europei și nu numai”, a declarat Daniel Băluță, la ”Puterea Știrilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *