Skip to content
Puterea Știrilor Video

Primarul Daniel Băluță le răspunde cititorilor PSnews: ce se întâmplă cu florăriile de la Piața Sudului

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță a fost cel mai recent invitat al ediției video, Puterea Știrilor. În cadrul interviului, la solicitarea cititorilor PSnews.ro, edilul a vorbit și despre situația florăriilor de la Piața Sudului.

Vă prezentăm explicațiile primarului Daniel Băluță:

”Piața Sudului a reprezentat și reprezintă inima Sectorului 4. Această inimă a Sectorului 4 a devenit, în ultimii 20 de ani, extrem de bolnavă. Din acest motiv, tocmai pentru că sunt medic, am luat măsuri extrem de importante și energice. În acest moment Piața Sudului este complet demolată, toate chioșcurile, toate construcțiile inestetice, neigienice au dispărut din locația respectivă. Ceea ce le pot spune oamenilor este următorul lucru: până la sfârșitul acestui an, mai exact până la 1 noiembrie, Piața Sudului și tot ceea ce înseamnă zonele adiacente, va fi finalizată, iar zonele de flori, presă, cafenele și alte facilități de acest gen vor fi grupate, organizate într-un mod corespunzător anului 2019 pentru că nu mai este normal să fim ancorați într-o astfel de realitate.

Lumea se schimbă. Toți oamenii trebuie să înțeleagă că lumea se schimbă, oamenii au nevoie de respect, de decență și unele lucruri nu mai pot să rămână în felul acesta. Activitatea bineînțeles că va continua, dar în niște condiții nu civilizate, ci extrem de civilizate și asta le-o garantez inclusiv comercianților, cât mai ales oamenilor”, a declarat Daniel Băluță la Puterea Știrilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *