Primarul din Crevedia, după explozia de la depozitul GPL: „Această locație nu mai avea voie să vândă carburanți” 

sursa foto: IGSU
sursa foto: IGSU

Primarul din Crevedia, Petre Florin, afirmă că locul unde a avut loc explozia urmată de incendiu era mai degrabă un depozit de GPL, după ce activitatea de vânzare de carburanţi către cetăţeni a fost suspendată de ISU. ”Nu mai aveau voie să vândă butelii la cetăţeni, dar cisternele le încărcau acolo”, explică el.

Primarul din Crevedia, Petre Florin, a declarat, la Digi 24, că echipajele de intervenţie nu pot face mare lucru, întrucât încă arde.

”Au scos o cisternă, mai sunt două în incinta care stă să se prăbuşească. E foarte gravă situaţia. Avem câteva victime, le-au luat pe targă, elicopterul SMURD este şi el aici. Aşteptăm să intervină pompierii. Flăcările se duc spre locuinţe. Sperăm să lichideze cât mai repede”, a spus el.

Primarul a explicat că acolo era mai degrabă un depozit GPL: ”Când am venit eu la primărie, această locaţie avea suspendată activitatea de cei de la ISU, nu mai avea voie să vândă carburanţi la cetăţeni. Dar venea cisterna, încărcau, ştiu ei ce făceau. Cei de la ISU au fost de 2-3 ori în control, dar mai multe informaţii nu deţin. Nu mai aveau voie să vândă la butelii la cetăţeni, dar cisternele încărcau acolo”.

El a oferit câteva informaţii pe care le avea despre victime.

”Una dintre victime va pleca cu elicopterul SMURD, am înţeles că nu găsesc doi muncitori care erau acolo. Încă nu se ştie dacă au fost azi la muncă. Cei care au fost scoşi de acolo nu se poate vorbi cu ei, sunt pe targă”, a mai spus primarul.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL