Skip to content
Galați Politică

Primarul din Tecuci, scos la vânzare cu 1 leu pe OLX. Bonus o tavă de mici cu muştar

PSnews

Primarul din Tecuci, Cătălin Hurdubae (PSD) a fost pus la vânzare cu 1 leu pe OLX , de către „un tecucean ţepuit de PSD”, așa cum s-a autointitulat persoana care  a postat anunțul.

Totodată, primarul ar putea fi vândut și pe o tavă de mici cu muştar (muştarul de Tecuci fiind cel mai important brand naţional pe acest segment), drept premiu, numai să vină cineva să îl ia pe edil.

Se vinde primar de Tecuci! C.C. Hurdubae, originar din jud Vaslui, măritat la Tecuci, ajuns Primar PSD-ist, se vinde cu preţul de 1 LEU sau chiar îl cedăm gratuit numai să scăpăm de el! Persoana care şi-l va adjudeca va fi premiată cu o tavă de mici şi muştar de Tecuci!”, este textul anunţului postat pe OLX, joi 21 martie 2019, la ora 18.04.

Anunţul a fost poziţionat în secţiunea „Animale de companie”, probabil ca o aluzie la celebra sintagmă „zoon politikon”, folosită în premieră de filosoful antic Aristotel în cea mai cunoscută lucrare a sa: „Politika”, informează Adevărul.
Anunţul a devenit viral pe internet şi a stârnit mii de comentarii la adresa lui Cătălin Hurdubae (PSD), primarul vizat. Ulterior, anunţul a fost scos de pe site-ul de vânzări, unde a apărut mesajul „Cel mai probabil produsul a fost vândut. Să ne bucurăm o clipă pentru vânzător”. Edilul este autorul a numeroase gafe administrative, fiind deseori ironizat pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *