Skip to content
" "
Video

Primarul Florea, la momentul adevărului! Ce relație are cu Gabriela Firea EXCLUSIV

Stirile KanalD

Primarului Sectorului 5 Daniel Florea a fost invitatul interviurilor Psnews.ro de joica parte a seriei de interviuri cu primarii bucureșteni, în urma cărora ne propunem să le facem acestora bilanțul după 14 luni de guvernare locală – atât în fiecare sector în parte, cât și la nivelul Capitalei.

În acest sens, Daniel Florea, ales în fruntea Sectorului 5 în anul 2016, dă detalii despre relația pe care acesta o are cu primarul Capitalei Gabriela Firea. Mai precis, Florea cataloghează această legătură drept „excepțională”, atât cu Gabriela Firea, dar și cu ceilalți primari de Sector.

„Eu am o relație excepțională și cu dumneaei și cu ceilalți primari: suntem prieteni, ne întâlnim, rezolvăm lucrurile, discutăm pe față, nu avem discuții cu tentă-spunem fiecare foarte clar ce are de spus- încercăm să găsim căutăm împreună și de cele mai multe ori le și găsi. O să avem din nou o întâlnire la începutul săptămânii viitoare, am avut una acum două zile și lucrurile merg foarte bine. Eu sunt foarte mulțumit de modul în care colaborăm. Ne cerem părerea, ne sunăm! Este o relație foarte bună și eu cred că lucrurile se și văd, pentru că se mișcă în direcția bună!”, a spus Daniel Florea.

În plus, primarul Sectorului 5 a vorbit despre proiecte precum Laser Valley Măgurele care nu ar fi putut căpăta o asemenea amploare, fără o colaborare foarte bună între primarii de Sector și primarul general și Guvern.

„Asemenea proiect cum e cel de pe Antiaeriană, cum e cel de la Laser Valley Măgurele, unde se va face probabil cea mai mare dezvoltare tehnologică aferentă laserului la anul, care este asumată de Guvern, este memorandum semnat în Guvern, e un grup de lucru la nivelul Secretariatului General al Guvernului. Este o investiție gigantică, de nivelul miliardelor de euro care va trebui făcută acolo și există bani și de la organismele europene și de la Guvern. Asta nu s-ar fi putut face dacă nu ar fi existat o colaborare foarte bună de la nivelul Guvernului, Primăriei Capitalei și primăriilor de Sector. La Antiaeriană este și Primăria Capitalei, este și Sectorul 5, este și Sectorul 6. Toată colaborarea aceasta dintre administrația locală și administrația centrală este un lucru mult mai bun chiar decât mi-aș fi imaginat eu. Trebuie să spun că există acea componentă politică a activității administrative care este foarte importantă și eu sunt mândru că toți membrii Coaliției de sus până jos ne sprijină în demersurile pe care le facem, pentru că dacă n-ar fi existat voință politică și posibilitate administrativă, lucrurile acestea nu s-ar fi întâmplat.”, a ținut să conchidă primarul Sectorului 5.

Urmăriți secvența de la minutul 20:35, până la minutul 22:57

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *