Skip to content
" "
Puterea Știrilor Video

Primarul Gabriel Mutu, mesaj de ultim moment: Riscăm să nu mai avem viceprimar PSD. Nu mai putem continua așa!

Social-democratul Gabriel Mutu, primar al Sectorului 6, a fost cel mai recent invitat al ediției video ”Puterea Știrilor”. Edilul a vorbit, printre altele, și despre situația tensionată dintre acesta și viceprimarul Aurelian Bădulescu, despre care Gabriel Mutu susține că urmează a fi schimbat din funcție.

Concret, întrebat ce relație mai există între acesta și Bădulescu, primarul Gabriel Mutu a replicat:

" "

Mâine, în data de 27 februarie, ora 11, s-a convocat o ședință extraordinară pentru schimbarea viceprimarului Aurelian Bădulescu. Ce vreau să se înțeleagă: dacă există capacitatea să porți un dialog constructiv, atunci lucrurile pot evolua în direcția bună. În momentul în care cineva crede că, aruncând cuvinte grele, jignitoare, cel puțin la adresa mea, le transmit faptul că nu sunt un om care să întorc și celălalt obraz.

Reacționez pe măsura faptelor pe care le îndrepți împotriva mea. Înainte de orice, caut calea dialogului. Așa am făcut și cu domnul Bădulescu. Am martori toți colegii care au participat inclusiv acum câteva zile la o ședință comună în care au văzut și au auzit, fără să trebuiască să povestească cineva, care este atitudinea domnului Bădulescu. Eu cred că mâine va fi schimbat din funcție. Le transmit și pe această cale colegilor să înțeleagă că decizia politică este una obligatirie, disciplina de partid trebuie să primeze în orice altfel de gândire personală, și atunci să ia o decizie în interiorul partidului iar toți cei care sunt implicați trebuie să ducă la îndeplinirea ei”,  a declarat  Gabriel Mutu.

Da, riscăm să nu mai avem viceprimar PSD”

Întrebat cine ar urma să îl înlocuiască pe actualul viceprimar Aurelian Bădulescu, edilul Sectorului 6 a ținut să precizeze că există o altă propunere, în persoana lui Orlando Culea.

Noi avem la nivelul structurii politice București o hotărâre de susținere – și cu lucrul acesta vom merge – pentru un alt coleg, în persoana domnului Orlando Culea. Mulți au spus că riscăm să nu mai avem viceprimar. Păi nu riscăm nimic. Atâta timp cât nu este viceprimarul PSD, ce să risc? Să risc să schimb un viceprimar care nu este al tău cu un viceprimar care nu e al tău? Mesajul nostru este clar: da, riscăm să nu mai avem viceprimar PSD, dacă asta va fi logica în care dânșii vor înțelege că așa trebuie să funcționeze. Dar nu mai putem continua în formula aceasta. Nu mai putem continua ”, a continuat acesta.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *