Primarul George-Daniel Iancu din Olt a murit. Avea doar 45 ani și se afla la al doilea mandat

George-Daniel Iancu
George-Daniel Iancu

Primarul comunei Valea Mare din Olt, George-Daniel Iancu, a decedat. Vestea tristă a venit în cursul serii de luni, 2 octombrie 2023. George Daniel Iancu avea 45 ani.

George Daniel Iancu, fratele deputatului social-democrat Marius Iancu, se afla la al doilea mandat în fruntea Primăriei Valea Mare, din județul Olt, în anul 2016 câștigând alegerile locale din partea Partidului Social Democrat. De profesie inginer zootehnist, Absolvent al Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, primarul George Daniel Iancu era căsătorit și avea doi copii.

Deși primarul se confrunta cu probleme de sănătate, vestea morții sale, la doar 45 ani, a uimit pe foarte multă lume. Daniel Iancu a decedat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde se afla internat.

„În astfel de momente cuvintele sunt prea sărace. Stau de ceva timp și tot nu îmi vine să cred. Astăzi, ne-a părăsit fulgerător un prieten, un coleg, un fiu, un tată… Un lider.

Ai plecat mult prea devreme George Daniel Iancu!

Dumnezeu să te aibă în paza sa, Dani!

Condoleanțe și putere familiei să treacă peste greaua încercare!” este unul dintre primele mesaje de condoleanțe postate pe rețelele de socializare.

O altă postare, dintr-un grup al comunității Valea Mare, a adunat de asemenea zeci de mesaje de condoleanțe.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: