Skip to content
Politică

Primarul interimar al Capitalei l-a demis pe directorul Administraţiei Spitalelor. Care este motivul

Primarul interimar al Bucureştiului, Ştefănel Dan Marin, l-a demis din funcţie pe directorul Administraţiei Spitalelor, Bogdan Gangura.

Potrivit realitatea.net, edilul interimar ar fi luat această decizie din cauza unor nereguli descoperite la spitalul „Gomoiu”.

Reprezentanţii PNL în Consiliul General spun că Gangura a fost demis din cauză că noua clădire a spitalului Gomoiu nu poate fi racordată la utilităţi pentru că nu există niciun proiect în acest sens.

„Arestarea preventivă a lui Sorin Oprescu a scos la iveală o serie de deficienţe majore. Una dintre cele mai frapante se referă la ambulatoriul integrat al spitalului de copii „Victor Gomoiu”. Deşi se dorea a fi una dintre cele mai mari si moderne facilităţi pentru copii din România, ambulatoriul a fost proiectat fără ca utilităţile de apă, canal, energie electrică şi gaze naturale să fie prevăzute. Proiectul, cu o valoare totală de 6 milioane lei, va pierde finanţarea externă nerambursabilă în valoare de 4,5 milioane lei, dacă până la 31 iulie 2016 unitatea medicală nu este dată în funcţiune cu utilităţile adecvate”, a declarat Radu Richard, consilier general PNL.

 

1 comentariu la “Primarul interimar al Capitalei l-a demis pe directorul Administraţiei Spitalelor. Care este motivul

  1. La marile fapte de coruptie de la Biblioteca Metropolitana cand ajungeti, domnule primar? Tripleta mafiota formata din directoarea Anca Rapeanu, directorul-impostor Ovidiu Dragulinescu si contabila-sefa Adriana Constantinescu a fost pusa in functie de directorul Buget din Primarie pentru a umple buzunarele lui Oprescu. Auditul din PMB a venit, a constatat hotiile grave la care se dedau cei trei puscariabili… dar Oprescu a musamalizat toul. Vedeti raportul auditului care a rasuflat in presa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *