Skip to content
" "
Politică

Primarul interimar al Capitalei l-a demis pe directorul Administraţiei Spitalelor. Care este motivul

Primarul interimar al Bucureştiului, Ştefănel Dan Marin, l-a demis din funcţie pe directorul Administraţiei Spitalelor, Bogdan Gangura.

Potrivit realitatea.net, edilul interimar ar fi luat această decizie din cauza unor nereguli descoperite la spitalul „Gomoiu”.

" "

Reprezentanţii PNL în Consiliul General spun că Gangura a fost demis din cauză că noua clădire a spitalului Gomoiu nu poate fi racordată la utilităţi pentru că nu există niciun proiect în acest sens.

„Arestarea preventivă a lui Sorin Oprescu a scos la iveală o serie de deficienţe majore. Una dintre cele mai frapante se referă la ambulatoriul integrat al spitalului de copii „Victor Gomoiu”. Deşi se dorea a fi una dintre cele mai mari si moderne facilităţi pentru copii din România, ambulatoriul a fost proiectat fără ca utilităţile de apă, canal, energie electrică şi gaze naturale să fie prevăzute. Proiectul, cu o valoare totală de 6 milioane lei, va pierde finanţarea externă nerambursabilă în valoare de 4,5 milioane lei, dacă până la 31 iulie 2016 unitatea medicală nu este dată în funcţiune cu utilităţile adecvate”, a declarat Radu Richard, consilier general PNL.

 

" "
" "

1 comentariu la “Primarul interimar al Capitalei l-a demis pe directorul Administraţiei Spitalelor. Care este motivul

  1. La marile fapte de coruptie de la Biblioteca Metropolitana cand ajungeti, domnule primar? Tripleta mafiota formata din directoarea Anca Rapeanu, directorul-impostor Ovidiu Dragulinescu si contabila-sefa Adriana Constantinescu a fost pusa in functie de directorul Buget din Primarie pentru a umple buzunarele lui Oprescu. Auditul din PMB a venit, a constatat hotiile grave la care se dedau cei trei puscariabili… dar Oprescu a musamalizat toul. Vedeti raportul auditului care a rasuflat in presa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *