Skip to content
Politică

Primarul interimar al Capitalei se ia la harţă cu liberalii: „Vor să dea iama în frigider”

PNL îi cere demisia primarului interimar din partea UNPR, Ștefănel-Dan Marin.
Prim-vicepreşedintele PNL Bucureşti Richard Radu a declarat că PNL consideră că primarul general interimar al Capitalei, Ştefănel-Dan Marin, trebuie să îşi dea demisia sau să fie schimbat din funcţie.

Richard Radu a mai precizat luni, că primarul interimar a amânat şi o deciziîn privinţa problemelor de la RADET: „Poziţia PNL este aceea că Acordul pentru bucureşteni asumat şi de primarul interimar al municipiului Bucureşti nu a fost respectat de către acesta… De asemenea, Ştefănel-Dan Marin a tergiversat convocarea şi punerea pe ordinea de zi a CGMB a bugetului RADET. Bucureştenii au fost văduviţi de un drept al lor, acela al căldurii şi apei calde, motiv pentru care în continuare consideram că primarul general interimar trebuie să îşi dea demisia sau să fie schimbat.”, a exprimat liberalul, citat de dcnews.ro.

Întrebat despre zvonurile cu privire la schimbarea sa din funcţie, primarul interimar al capitalei a explicat că: „Din câte ştiu eu, da. Nu ştiu dacă neapărat de la PSD, dar din câte ştiu eu de la PNL.” Pe de altă parte acesta a spus că nu cunoaşte motivele acestei solicitări şi că liberalii vor „să dea iama în frigider”:

„După ce se rezolvă anumite probleme, este uşor să spui: gata, ne-am făcut treaba şi venim noi, băieţi simpatici. (…) Nu i-am văzut niciodată (pe unii consilieri – n.r.) stând alături de mine nici în discuţiile cu RADET, nici în discuţiile cu ELCEN, nu i-am văzut stând alături de mine în lucruri esenţiale pentru Bucureşti, mai ales că am trecut totuşi printr-un accident, poate cel mai tragic accident din ’77 încoace, şi nu am văzut pe niciunul care să vină să propună ceva pentru. Toată lumea ştie să facă declaraţii la televizor, toată lumea vrea să fie băiat simpatic, fiecare dintre ei, personal, în schimb, după ce apele s-au liniştit şi a venit Ştefănel să facă un pic ordine în primărie, ca să pot să dau nişte directori mari afară, acum s-au trezit şi ei că am vrea şi noi un pic la frigider. Nu se poate, că frigiderul îl ţin închis şi aşa vă rămâne până în iunie, închis pentru toată lumea”, a exprimat răspicat Ştefănel Marin Dan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *