Primarul municipiului Bacău: Nu a existat nicio percheziţie la primărie; ancheta nu ne priveşte

Lucian Viziteu, Sursa foto: Facebook

Primarul municipiului Bacău, Lucian Daniel Stanciu-Viziteu, a afirmat că ancheta procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) nu vizează primăria, iar anchetatorii nu au efectuat nicio percheziţie la sediul instituţiei.

„Nu a existat nicio percheziţie la Primăria Bacău, ştim doar că este o anchetă care nu ne priveşte. DNA ne-a solicitat o serie de documente, ca în multe alte cazuri, prin email şi căutăm documentele pentru a le transmite procurorilor. Vom răspunde rapid la orice solicitare ulterioară de la orice instituţie a statului”, a declarat primarul municipiului Bacău.

Edilul a subliniat că o justiţie independentă este fundamentală pentru un stat de drept şi de aceea Primăria Bacău sprijină organele de anchetă pentru aflarea adevărului şi pentru a avea o soluţionare cât mai rapidă şi corectă a cauzei.

„Unii au încercat să lege această anchetă de Primăria Bacău. Îmi pare rău că îi dezamăgesc, dar nu avem nicio implicare în acest dosar”, a adăgat primarul Lucian Daniel Stanciu-Viziteu.

Citeşte mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: