Primarul oraşului Mioveni, la Curtea de Apel pentru judecarea contestaţiei la arestarea preventivă

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, a fost adus joi la Curtea de Apel Piteşti, pentru judecarea contestaţiei faţă de măsura arestării preventive.

Edilul a afirmat, la sosire, că în cazul său a fost vorba de o înscenare.

Contestaţia, depusă de avocaţii edilului pe 6 octombrie la Tribunalul Argeş, a fost înregistrată pe 9 octombrie la Curtea de Apel Piteşti, potrivit informaţiilor postate pe portalul instanţelor de judecată. Termenul a fost stabilit pentru data de 12 octombrie, la ora 10,00.

Tribunalul Argeş a admis, pe 5 octombrie, propunerea procurorilor Serviciului Teritorial Piteşti al DNA de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Ion Georgescu.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Piteşti. (…) Dispune arestarea preventivă a inculpatului G.I, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă (…), pentru o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 05.10.2023, mandatul de arestare fiind valabil până la data de 03.11.2023, inclusiv”, se arată în decizia pronunţată de Tribunalul Argeş.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: