Skip to content
Politică

Primarul Pandele și-a trimis „votanții„ la Sf. Parascheva în peste 100 de autocare

Capitala Moldovei se pregătește pentru cel mai mare pelerinaj ortodox. Și anul acesta vor merge în Iași sute de mii de pelerini pentru hramul Cuvioasei Parascheva. Din Voluntari, Ilfov, aproximativ 7.000 de oameni au plecat în peste 100 de autocare puse la dispoziție de primarul Florentin Pandele

„M-au întrebat colegii, domnule primar e bine să mai organizăm pelerinaje, pentru că știți că avem dosare? Și le-am spus că atât timp cât voi fi primar vom organiza pelerinaje, pentru că pe drumul către mântuire nu se așază decât oameni temători de Dumnezeu și faceți tot ce se poate ca la anul să nu mai fim 7.000, ci 10.000”, le-a spus Pandele oamenilor.

110 autocare au fost puse la dispoziţia lor de către Primăria Voluntari pentru această călătorie. Mitropolia Moldovei şi Bucovinei estimează că peste 300.000 de pelerini vor ajunge la Iaşi până duminică la racla cu moaştele Sfintei.

Sute de voluntari au fost mobilizaţi de biserică pentru a avea grijă de pelerini, care vor primi şi pachete cu mâncare şi ceai fierbinte pe perioada slujbei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *