Primarul #rezist al Brașovului, Allen Coliban, și penalii din jurul său

allen coliban
Sursă foto: Facebook / Allen Coliban

Cine se aseamănă se adună. Primarul #rezist al Brașovului este de părere că penalii altora sunt răi și ai lui sunt buni.

Primul exemplu este Miron Adriana Laura, Administratorul Public al Muncipiului Brașov. Pe vremea când era angajată a MAI, a fost trimisă în judecată și condamnată definitiv pentru fals în înscrisuri și abuz în serviciu. Gurile rele spun că aceasta este conectată la serviciile de informații, pe de o parte prin soțul său, ofițer SIE în Malta, pe de altă parte ea însăși activând o vreme ca spion într-un stat aliat. De regulă, românii care își achiziționează imobile în afara țării vizează destinații litorale cum ar fi Italia, Spania ori Grecia. Doamna Miron Adriana Laura este proprietara unui apartament în centrul Varșoviei. Oare de ce? Ore de când pasiunea ei pentru cultura poloneză?

Până aici pupila lui Dacian Julien Cioloș, doamna Miron, ar putea părea doar o patrioată care nu-și mai servește patria, ci doar cercul de interese din jurul lui Allen Coliban. Interesant este că, cu mâna doamnei Miron, s-ar spăla toate rufele murdare din Primăria Brașov. Probabil că USR-ul avea nevoie de un om cu „experiență” în lumea penală pentru a le face treburile murdare.

În aceste zile în Brașov se desfășoară un concurs al cârpelilor pe tot felul de șantiere fără autorizație de construire. Presa brașoveană sesizează aceste lucruri, dar Poliția Locală refuză să intervină. Este aceeași Poliție Locală coordonată de consilierul primarului Coliban, un anume expolițist Dascălu, socrul celebrului Marian Godină. Cum, nu știți cine e Marian Godină și socrul lui, domnul Dascălu? Eeeee, campionii corectitudinii.

Dar să revenim la șantiere. Sub protecția anonimatului, trei șefi de șantier ne-au confirmat că dispozițiile de începere a lucrărilor au fost primite de la cabinetul 2. Ca pe vremea tovarășului, la cabinetul 1 se află veșnicul plecat în delegație primar, la cabinetul 2 se află doamna Miron, poreclită între angajații Primăriei „Regina”.

Zilele recidivistei în devenire Miron Adriana Laura sunt numărate, dar asta nu din cauza alegerilor, ci din cauza sloganului „DNA să vină să vă ia”. Cum oamenii de la DNA nu prea țin la glumă, s-au gândit să-i ia pe toți, atât pe Miron, cât și pe plimbărețul Coliban. Unul dintre multele dosare se referă la delegările nelegale de atribuții pe care Coliban le-a făcut către Miron. Deși avea doi viceprimari la dispoziție, din care unul chiar din partidul lui, a preferat-o pe Miron pentru că are întotdeauna de ascuns ceva. Acesta este și motivul pentru care actualele dispoziții de lucrări sunt date de doamna Miron, unica persoană în care Coliban are încredere atunci când e vorba de combinații.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: