Skip to content
Puterea Știrilor Video

Primarul Robert Negoiță are soluția pentru o Capitală și verde, și cu parcări suficiente: Parchezi și nu vezi soarele

PS News
" "

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat la ”Puterea Știrilor” că o soluție de îmbinare a spațiului verde cu parcarea într-un oraș foarte aglomerat cum e Bucureștiul ar fi modelul implementat pe Bulevardul Unirii, după reabilitare.

”Îmi amintesc că acum 5-6 ani, când am reabilitat Bulevardul Unirii, ce scandal, ce poziții ale unora din politică, din presă, că am distrus spațiile verzi…

" "
" "

Mergeți acum pe Bulevardul Unirii, oriunde pe segmentul Sectorului 3, și o să vedeți ce frumos am reglat noi partea pietonală cu spații verzi și cu parcarea. Și o să vedeți că parcarea este în pădure, deci parchezi mașina și nu vezi soarele.

Noi încercăm să îmbinăm spațiul verde cu parcarea, acel concept de parcare în pădure. Să știți că oxigenul consistent nu-l dă iarba, oxigenul adevărat îl dau copacii. Mai mult decât atât, frunzele se constituie în filtru. Problema mare a Bucureștiului cu poluarea o constituie particulele de praf.

Sectorul 3 se vede din satelit, se vede de pe Lună că e cel mai verde sector și cea mai verde zonă urbană din România. El este din ce în ce mai verde pentru că în fiecare primăvară și în fiecare toamnă plantăm mii de copaci”, a spus Robert Negoiță la ”Puterea Știrilor”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *