Skip to content
Puterea Știrilor Video

Primarul Robert Negoiță NU votează cu Viorica Dăncilă la prezidențiale: Nu putem încuraja așa ceva!

psnews.ro

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a fost aleasă de conducerea partidului, candidat al PSD la alegerile prezidenţiale din toamnă.

Invitat la emisiunea „Puterea Știrilor”, primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, a desființat în termeni duri decizia partidului de a o arunca în cursa pentru prezidențiale pe Viorica Dăncilă.

" "

Robert Negoiță: Nu cred că PSD ajunge în turul 2 cu doamna Viorica Dăncilă candidat. Ar fi chiar în neregulă să se întâmple asta

Întrebat dacă este un susținător al liderului PSD la alegerile prezidențiale, Robert Negoiță a declarat că nu a luat ”vreo secundă în calcul” să o voteze pe Dăncilă la prezidențiale. Mai mult: edilul a susținut că „e trist ca PSD să aibă un candidat atât de slab” și că nu crede că partidul va ajunge în turul 2 al prezidențialelor.

„Bună întrebare. Oarecum da. Nu din perspectiva faptului că mi-aș lua vreo secundă în calcul să votez așa ceva, ci din perspectiva faptului că în România avem nevoie de o normalitate. Cred că poporul român la ajuns la nivelul de cultură electorală care să știe cum anume trebuiesc sancționați  – era să zic liderii, dar nu discutăm de lideri aici pentru că nu au nicio legătură cu ce ar însemna un lider – indivizii care îi conduc conjunctural și vremelnic. Sau care ar fi trebuit pentru că sunt de părere că nici măcar nu ne conduc dânșii, dar asta este o altă discuție. 

E trist ca PSD să aibă un candidat atât de slab. Sincer, e trist pentru poporul român care cred că are nevoie să-l aleagă pe cel mai bun și nu răul cel mai mic(…). Este o bună ocazie ca românii să arate că au cultură eletorală și știu să-i sancționeze la vot pe cei care procedează așa cum vedem că o fac. Nu cred că PSD ajunge în turul 2 cu doamna Viorica Dăncilă candidat. Ar fi chiar în neregulă să se întâmple asta. Ar fi un semnal prost pentru România. Nu putem încuraja așa ceva”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

" "

1 comentariu la “Primarul Robert Negoiță NU votează cu Viorica Dăncilă la prezidențiale: Nu putem încuraja așa ceva!

 1. Felicitari entitatilor/sistemelor/partidelor care se leapada/se scutura de paraziti/capuse….

  Din pacate PSD nu poate….
  Nu e un sistem adevarat….
  Nu dispune de un management politic adecvat…
  Nu are anticorpii necesari…

  Felicitari Negoita pentru luarea de pozitie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *