Skip to content
" "
Puterea Știrilor Video

Primarul Sectorului 1 anunță soluții pentru traficul din Nordul Capitalei: În momentul de față, zona este sub orice critică în privința aglomerației

psnews.ro
" "

Un nou cartier urmează să fie inaugurat în Nordul Capitalei, iar primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, speră că acesta va fi gata să-și primească primii locuitori începând cu anul viitor. Este vorba despre cartierul Henri Coandă.

Invitat la emisiunea ”Puterea Știrilor”, edilul a spus că, deși lucrările au început în 2003, acestea au fost abandonate la un moment dat și reluate abia acum, în mandatul său. În prezent se trag rețelele de apă, dar o mare problemă rămâne calea de acces în cartier, pe care primarul se angajează că o va rezolva anul viitor.

" "

”Strada Biharia, de exemplu, va fi calea de acces în cartierul Henri Coandă, care sper să fie bun de locuit până la sfârșitul mandatului meu. Va fi un cartier frumos, dar nu prea avem căi de acces. Una dintre ele este pe strada Biharia, iar cealaltă va fi la pod la Pipera, dar care e în Sectorul 2.

În ședința de Consiliu General din 24 octombrie, Primăria Capitalei va demara procedurile de expropriere ca să lărgim strada Biharia. Exproprierile nu vor viza locuințele, ci partea unde sunt cele trei întreprinderi, Romaero, Metav și Apicola. Vor fi, astfel, două benzi pe sens până la intrarea în cartierul Henri Coandă, pentru că acum zona este sub orice critică în privința aglomerației”, a spus primarul la ”Puterea Știrilor”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *