Skip to content
Politică Puterea Știrilor

Primarul Sectorului 1 dă cărțile pe față: Creșterea cea mai mare este la Sectorul 3. Din informațiile pe care le am, are un buget cu 35-40% mai mare

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Daniel Tudorache, a fost invitat în cadrul emisiunii Puterea Știrilor unde a vorbit, printre altele, și despre planul de alocare bugetară pe 2019.

Edilul a dezvăluit în interviu care a fost situația bugetului Sectorului 1 în cadrul negocierilor de la Palatul Victoria:

”Pot să spun că sunt cel mai hulit de către colegii mei primari, uitându-se la bugetul Sectorului 1. Este cel mai mare buget din România, după bugetul Primăriei Capitalei. Îmi doresc ca bugetul meu să rămână la fel, asta a fost dorința mea în discuția cu toți ceilalți primari de sectoare. Ei întotdeauna au spus că-și doresc un buget mai mare. Eu am zis: ok, dacă aveți de unde să luați banii, luați-i, eu nu vreau nimic! Aș vrea să am același buget ca în 2017 și în 2018. Cu mici diferențe, dar să rămână la fel.”

Ați participat la negocieri cu domnul Teodorovici?

”Normal. Cum vă spuneam mai devreme, primarii de sectoare și-au dorit un buget mai mare și nu era decât o singură variantă: ca să le crească lor bugetul, trebuia să ia bani dintr-un loc. S-a găsit soluția ca din bugetul Primăriei Capitalei să mai împartă și la celelalte sectoare. Într-adevăr, creșterea cea mai mare este la Sectorul 3.”

-Domnul Negoiță pare cel mai nemulțumit dintre primari, dacă e să ne luăm după declarații.

”Dacă o să-l întrebați dacă e mulțumit de bugetul lui o să vă spună că da. Dar el fiind președintele AMR-ului, este nemulțumit de bugetul celorlalți primari din țară. Dar nu are cum. Din informațiile pe care le am, are un buget cu 35-40% mai mare.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *