Skip to content
Politică

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, tentativă de manipulare a votului în Consiliul Local: Demascat public, edilul a sărit la bătaie

Inquam Photos / George Călin

Conflictul dintre liberali si cei de la USR PLUS se amplifică și în zona primăriilor de sector. În ședința din 22 iulie a Consiliului local Sector 2, de pildă, primarul Radu Mihaiu a sărit să-l bată pe un angajat de la tehnic, pe motiv că acesta și-a permis să dea microfonul unei doamne care l-a contrazis pe edil. Potrivit activistiidemediu.ro, Radu Mihaiu, a fost prins, de asemenea, în timp ce manipula votul consilierilor împotriva unei hotărâri judecătorești definitive.

Noua organigramă a instituției și votul împotriva unei decizii judecătorești definitive pe tema salubrizării sunt subiectele pe care se ceartă primarul USR PLUS Radu Mihaiu și liberalii din Consiliul Local.

Mai exact, primarul le-a cerut consilierilor să voteze tariful de salubritate, vot prin care se încălca o hotărâre judecătorească definitivă privind tariful de depozitare a deșeurilor în București. Consilierii au refuzat să voteze, moment în care edilul și-a pierdut cumpătul.

O doamnă din public a cerut microfonul și a luat partea consilierilor care ar fi fost manipulați de edil să voteze împotriva unei hotărâri judecătorești definitive. Într-un acces de furie necontrolată, Radu Mihaiu a sărit ca ars și s-a îndreptat către angajatul primăriei care iâîi înmânase microfonul doamnei în cauză, agresându-l verbal și fizic de față cu ceilalți consilieri. Ajutorul a venit chiar din partea consilierilor USR PLUS, care au sărit în apărarea victimei. Mai mulți consilieri s-au oferit să-i asigure victimei asistență și suport în cazul în care acesta dorește să depună plângere penală împotriva primarului agresor .

Mai mult, victima, albă la față și tremurând de frică, a fost dată afară din instituție chiar de către edil.

Din fericire, manipularea pusă la cale de Radu Mihaiu privind votul consilierilor a eșuat, consilierii, inclusiv cei de la USR PLUS, votând pentru respingerea aprobării tarifului de salubrizare.

1 comentariu la “Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, tentativă de manipulare a votului în Consiliul Local: Demascat public, edilul a sărit la bătaie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *