Skip to content
Societate

Primarul Sectorului 4 avertizează cu sancțiuni pentru șoferii care parchează ilegal

psnews.ro
" "

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță anunță că îi va sancționa pe șoferii care parchează  ilegal. Edilul îi acuză pe aceștia, că, deși, Primăria a alocat ”locuri noi de parcare pentru a decongestiona traficul,” în continuare o parte dintre ei ”continuă să își parcheze mașinile în stațiile mijloacelor de transport în comun”.

”Am lărgit bulevarde și am amenajat locuri noi de parcare pentru a decongestiona traficul, însă munca noastră pare a fi în zadar. Există șoferi care continuă să își parcheze mașinile în stațiile mijloacelor de transport în comun, lucru pe care nu îl voi tolera. Colegii de la Poliția Locală Sector 4 nu vor ezita să îi sancționeze pe cei care nu respectă legea”,  a anunțat edilul pe facebook.

" "

Stația S.T.B. nu este loc de parcare!

Stația S.T.B. nu este loc de parcare!Un motiv pentru întârzierea mijloacelor de transport îl reprezintă faptul că mulți șoferi aleg să parcheze în stațiile mijloacelor de transport, îngreunând circulația acestora și a călătorilor.Polițiștii locali din cadrul Serviciului "Circulația pe Drumurile Publice" sunt la lucru și aplică zilnic sancțiuni privind aceste abateri, de la începutul anului până în prezent, fiind aplicate 5147 sancțiuni.Vă informăm că oprirea în stațiile S.T.B. se sancționează cu 2-3 puncte amendă de la 290 la 435 lei și două puncte penalizare, iar staționarea se sancționează cu 4-5 puncte amendă de la 580 la 725 lei și 3 puncte penalizare.Puteți sesiza aceste nereguli la telefon 021.9441.

Publicată de Poliția Locală Sector 4 pe Luni, 26 august 2019

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *