Skip to content
București Puterea Știrilor Video

Primarul Sectorului 4: Cetățenii vor primi despăgubiri pentru mașinile avariate de copacii căzuți!

facebook.com

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță a fost invitat, joi, în emisiunea ”Puterea Știrilor” în cadrul căreia a precizat ce se va întâmpla cu persoanele ale căror mașini au fost avariate de copacii căzuți, zilele acestea, din cauza vremii.

Chestionat despre această problemă, edilul i-a asigurat pe cetățenii sectorului 4, că vor primi despăgubiri ”fără niciun fel de problemă”.

" "

Este foarte simplu. Așa cum am promis, ne ținem de cuvânt,  vreau să vă spun un lucru, care poate o să vi se pară surprinzător, acest lucru îl facem din 2016. Suntem singura primărie din România și n-o spun cu bucurie, am s-o spun cu tristețe, care are o astfel de procedură și care a găsit formula și structura în care să poată avea o asigurare un asemenea incident.Evident dacă suma asigurată este undeva la o sută de mii de euro, dacă această sumă va fi depășită, pentru că trebuie să existe tratament nediscriminatoriu, vom suplimenta din bugetul local cu diferența, însă, garantat, toți cetățenii care au avut aceste probleme, își vor primi așa cum am promis, și nu de acum, din 2016, sumele ce li se cuvin. Vor fi despăgubiți fără niciun fel de problemă”, a exprimat reprezentantul primăriei Sectorului 4.

Primarul Daniel Băluță ne-a specificat și faptul că a primit, începând cu 27 ianuarie, 130 de cereri din partea cetățenilor pentru despăgubiri. Edilul a precizat că ”într-o lună, o lună și jumătate”, această problemă se va rezolva integral.

Sunt foarte bucuros că cetățenii sectorului 4, că oamenii sunt destul de atenți la ceea ce se întâmplă în jurul nostru, după anunțul pe care l-am făcut duminică, după comunicatul de presă, luni am primit peste 130 de solicitări. Poliția noastră locală a verificat veridicitatea lor și a întocmit documentația caracteristică. Am avut plăcerea să constatăm că discutăm cu niște oameni maturi cu niște oameni echilibrați și mai ales cu niște oameni corecți. De aceea este normal și noi să venim în întâmpinarea lor și, imediat ce evaluatorii  autorizați le vor da devizele, vom începe și noi plățile. Eu spun că undeva într-o lună, o lună și jumătate, toate aceste lucruri vor fi rezolvate integral. Oamenii nu vor  mai sta în justiție ani de zile să se războiască cu primăria, să consume timp, să consume nervi și, în mod evident să consume resurse financiare ”, a explicat edilul

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *