Skip to content
Puterea Știrilor Video

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță: E un lucru bun că PSD este în opoziție. Punctele pe care PNL le are în programul de guvernare sunt pertinente

" "

Invitat în studioul Puterea Știrilor, primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a vorbit despre așteptările pe care le are de la Guvernul Ludovic Orban.

De asemenea, Băluță a precizat că „este un lucru bun” faptul că PSD este astăzi în opoziție și că această perioadă este benefică pentru social-democrați pentru a corecta lucrurile. „PSD are acest potențial de regenerare și are nevoie de această perioadă de opoziție”, a susținut primarul Daniel Băluță.

" "
" "

„Este destul de dificil de lucrat cu instituțiile statului atâta timp cât nu există stabilitate”

„Este un lucru foarte bun faptul că avem Guvern, pentru că România are nevoie de stabilitate, și asta v-o spun inclusiv în calitate de primar. Este destul de dificil de lucrat cu instituțiile statului atâta timp cât nu există stabilitate. Faptul că astăzi avem un Guvern este un lucru bun. Așteptările pe care le am din partea acestui Guvern, în calitate de primar, sunt unele extrem de oneste. Îmi doresc din tot sufletul să avem parte de susținerea investițiilor în sectorul 4 de către Guvernul României, să închidem cu bine bugetul pe anul 2019 și, în același timp, îmi doresc să aducă extrem de multă liniște și extrem de multă siguranță în societate.

Punctele pe care colegii liberali le au în programul de guvernare sunt niște puncte pertinente. Ceea ce îmi doresc din tot sufletul este să și reușească să implementeze ceea ce și-au propus. Nu sunt, sub nicio formă, lucruri ușoare.

PSD astăzi este în Opoziție. Mi se pare un lucru bun că suntem astăzi în opoziție. Este o perioadă în care anumite circuite, sisteme de funcționare existente în PSD trebuiesc corectate, astfel încât această perioadă să fie folosită pentru a upgrada partidul la solicitările pe care oamenii le au. S-a văzut lucrul acesta și la alegerile europarlamentare, din nefericire, ceea așteaptă oamenii din partea unei guvernări reprezintă mult mai mult. Eu cred că PSD are acest potențial de regenerare și are nevoie de această perioadă de opoziție”, a declarat edilul sectorului 4, la Puterea Știrilor.

Primul guvern liberal după perioada interbelică

Al șaselea guvern din ultimii cinci ani intră de miercuri în acțiune. Pentru prima oară din perioada interbelică – adică după mai bine de 80 de ani – liberalii, conduși de Ludovic Orban, se află singuri la guvernare. Ultimul guvern PNL a fost condus, până în decembrie 1937, de Gheorghe Tătărescu.

Cabinetul liberalului Ludovic Orban a avut prima ședinţă oficială de guvern la Palatul Victoria, după ce luni a fost aprobat de Parlament cu 240 de voturi.

" "

2 comentarii la “Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță: E un lucru bun că PSD este în opoziție. Punctele pe care PNL le are în programul de guvernare sunt pertinente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *