Skip to content
Politică

Primarul Sectorului 4, discuții cu oficialii francezi la Montpellier: „Continuăm să învățăm de la cei mai buni!”

daniel baluta facebook

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, anunță concluziile unei întâlniri pe care a avut-o zilele trecute, în metropola franceză Montpellier, cu Clare Hart, consilier municipal și vicepreședintele consiliului metropolitan pentru relații internaționale și cooperare europeană.

Edilul susține, în postarea sa, că a putut vedea viziunea franceză asupra proiectelor verzi si implementarea conceptelor de Green-Deal și Bauhaus European, ceea ce îl va ajuta la gestionarea optimă a proiectelor similare ale Sectorului 4.

„Continuăm să învățăm de la cei mai buni!

Am făcut zilele trecute o vizită în metropola franceză Montpellier, acolo unde m-am întâlnit cu doamna Clare Hart, consilier municipal și vicepreședintele consiliului metropolitan pentru relații internaționale și cooperare europeană.

Am aflat astfel cum au reușit oficialii francezi să fluidizeze traficul orașului prin optimizarea sistemului de parcări, dar mai ales prin prioritizarea transportului public și încurajarea transportului alternativ, pentru creșterea gradului de confort urban. De asemenea, am putut vedea viziunea franceză asupra proiectelor verzi si implementarea conceptelor de Green-Deal și Bauhaus European, ceea ce ne va ajuta la gestionarea optima a proiectelor similare ale Sectorului 4.

Tot la Montpellier am avut plăcerea de a cunoaște reprezentanți ai diasporei românești din Franța, alături de care am discutat despre viitoare colaborări în domeniul cultural și de prezervare a identității românești”, scrie edilul Sectorului 4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *