Skip to content
București Știri locale

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea: Zona cea mai mediatizată ca fiind „polul mizeriei din România” este, acum, perfect curată!

psnews

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, anunță pe pagina sa de Facebook că a fost finalizată igienizarea unei zone cu probleme din cartierul Ferentari.

„CURAT. NORMAL- Aleea #Livezilor, cartierul #Ferentari. IMPOSIBILUL A DEVENIT POSIBIL!
Zona cea mai mediatizată ca fiind “polul mizeriei din România” este, acum, perfect curată!

Sunt comparate imagini din august 2016, care arată faptul că spațiul respectiv era murdar, plin de gunoaie, cu imagini din 30 aprilie 2020, care arată o îmbunătățire majoră.

În prezent, întreaga suprafață este curată, grație eforturilor constante, timp de 4 ani, iar străzile sunt spălate și igienizate.
Sper din toată inima ca, la acțiunile noastre, să se adauge și colaborarea locuitorilor zonei, pentru a menține curățenia”, scrie Daniel Florea pe pagina de Facebook.

https://www.facebook.com/watch/?v=709604516478084

⚠️ CURAT. NORMAL- Aleea #Livezilor, cartierul #Ferentari.IMPOSIBILUL A DEVENIT POSIBIL!Zona cea mai mediatizata ca fiind “polul mizeriei din Romania” este, acum, perfect curata!🎞️Sunt comparate imagini din august 2016, care arata faptul că spatiul respectiv era murdar, plin de gunoaie, cu imagini din 30 aprilie 2020, care arată o îmbunătățire majoră.✅În prezent, intreaga suprafata este curată, gratie eforturilor constante, timp de 4 ani, iar străzile sunt spălate și igienizate.Sper din toata inima ca, la actiunile noastre, sa se adauge si colaborarea locuitorilor zonei, pentru a mentine curatenia.#DanielFlorea #DoarFapte

Publicată de Daniel Florea pe Duminică, 3 mai 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *