Skip to content
Știri locale Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, după măsura de carantinare: Să fim calmi, raționali!

facebook

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a transmis un mesaj video sucevenilor în care face apel la calm și disciplină după ce s-a luat măsura de carantinare a municipiului Suceava și localităților limitrofe Adâncata, Salcea, Ipotești, Moara, Șcheia, Pătrăuți și Mitocu Dragomirnei.

El a făcut un apel la calm și disciplină, arătând că viața locuitorilor se va desfășura ca și până astăzi, cu respectarea ordonanțelor militare anterioare la care se aplică aceste măsuri, de intrare – ieșire, în zona de carantină.

Dragi suceveni, chiar dacă este o situație dramatică, aceste măsuri sunt luate pentru a ne proteja pe noi, pentru a proteja viețile noastre, pentru depășirea cât mai rapidă a acestei epidemii și întoarcerea la starea de normalitate”, a transmis Ion Lungu, conform libertatea.ro.

Primarul Sucevei a mai spus că a avut o discuție cu premierul Ludovic Orba care l-a asigurat că este alături de Suceava, de suceveni și va acorda sprijinul său pentru depășirea cu bine a acestui moment.

Așadar, să respectăm prevederile noii Ordonanțe militare, să dăm dovadă de calm și reponsabilitate pe această perioadă  a Stării de urgență în care se aplică măsura de carantinare”, a spus Ion Lungu. Primarul a anunțat că va veni cu noi precizări. „Să ne rugăm la Dumnezeu să ne dea răbdare și înțelepciune să depășim acest moment greu din viața orașului nostru”, a mai transmis primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *