Skip to content
Politică

Primarul Timișoarei garantează pentru siguranța din cluburile din oraș

 

Primarul Timișoarei Nicolae Robu garantează pentru siguranța din cluburile din oraș, după ce autoritățile statului au verificat atent localurile din Timișoara.

„În Timișoara sunt în total 709 agenți economici care desfășoară activități de alimentație publică (…), dintre aceștia, 505 agenți economici au fost autorizați pe activitatea de baruri și altele cu servire de băuturi, iar 203 agenți economici au fost autorizați pe activitatea de restaurant. Eu le-am cerut celor din Primărie, de la Serviciul de Autorizări, dar și de la Serviciul de Urbanism, să fie vigilenți la maximum și aș vrea să se desfășoare, în continuare, controale la toți agenții economici”, a spus Robu, potrivit agerpres.ro.

El a subliniat faptul că personal a cerut tot timpul să se efectueze controale pentru siguranța cetățenilor, inclusiv la astfel de cluburi, iar duminică a trimis în mod expres agenții Poliției Locale pe o platformă a unei foste fabrici (Fructus) din Timișoara, pentru verificări. „Astfel de activități de control, noi am desfășurat tot timpul, nu doar acum”, a punctat Robu.

Robu a mai menționat că nu știe să existe cluburi care funcționează ilegal în oraș și a făcut apel la ISU Banat ca în cazul în care descoperă astfel de situații, să le facă publice imediat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *