Skip to content
Alegeri Alegeri Europarlamentare 2019 Politică

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu: Am votat pentru cea mai bună reprezentare a României

presalocala.com

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a votat la ora 9.00, la secţia de votare unde este arondat, de la Şcoala gimnazială nr. 30 din Timişoara, el spunând că a votat pentru cea mai bună reprezentare a României şi că, deşi există sondaje, ”nu avem decât să aşteptăm rezultatele oficiale” ale scrutinului electoral, potrivit news.ro.

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu a sosit la secţia de votare unde este arondat, la ora 9.00, alături de soţia sa, Florica.

Cei doi au votat atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendum.

Am votat pentru cea mai bună reprezentare a României, a intereselor României şi a poporului român în Parlamentul European, aşa cum înţeleg eu lucrurile. Iar pentru referendum am votat pentru ca în România lucrurile în justiţie să fie aşezate aşa cum este normal într-o ţară civilizată, în ideea de dreptate, de adevăr, de corectitudine în tot ceea ce se întâmplă, evident. Şi asta presupunând independenţa justiţiei, respectarea tuturor normelor statului de drept”, a declarat Nicolae Robu la ieşirea din secţia de votare.

Întrebat care crede că vor fi rezultatele alegerilor, Robu a răspuns că nu poate să anticipeze.

Nu pot să anticipez şi desigur avem cu toţii sondaje, dar astăzi nu avem decât să aşteptăm rezultatele oficiale”, a declarat primarul municipiului Timişoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *