Skip to content
Dâmbovița Știri locale

Primarul unei comune din Dâmbovița, luat la bătaie de un localnic

facebook/politiarutiera.ro facebook/politiarutiera.ro

Politiști din Serviciul Rutier Timiș participa la o acțiune de verificare a respectării masurilor impuse prin Ordonanța Militara numărul 2 din 21 martie 2020, in zona pasajului Michelangelo din Timișoara, luni, 23 martie 2020. Începând cu ora 22, luni seara, a intrat in vigoarea prevederea din Ordonanța militara 2, care interzice cetățenilor sa iasă din casa noaptea, intre orele 22-6. Cei care părăsesc domiciliul trebuie sa completeze o declarație in care sa mentioneze motivul ieșirii, sau să aibă o adeverință de la serviciu, care sa menționeze ca deplasarea este făcuta in scop profesional. Pentru nerespectarea prevederilor din Ordonanța militara se sancționeaza cu amenda de la 100 lei la 5.000 lei.

Primarul comunei Dobra, județul Dâmbovița, a fost bătut crunt de un localnic. De teama unui nou scandal, polițiștii au patrulat toată noaptea.

Un bărbat care se afla alături de primar s-a ales cu o lovitură zdravănă la cap și a avut nevoie de ajutor. Bătaia a avut loc pe câmpul din comuna Dobra, unde mai mulți localnici i-au reclamat primarului că, în zonă, zac mormane de gunoaie, informează Antena3.

„I-am zis să se potolească și m-a luat la pumni”

„A venit peste mine, a început să mă înjure, i-am zis să se potolească și m-a luat la pumni. Nu am ripostat, nu îmi pot permite așa ceva și am luat câțiva pumni. Mi-a dat în falcă, pe stânga”, povestește primarul.

Reporter: Cu ce v-a dat?

Bărbat: Cu piciorul! A zis că mă mută de acolo, din curtea mea.

Reporter: Unde v-a lovit?

Bărbat: Aici! Nu vedeți că nu văd cu ochiul stâng?

Bărbatul care i-a agresat pe cei doi însă, neagă totul.

Reporter: De ce l-ați bătut pe domnul primar?

Agresor: Cine l-a bătut?

Reporter: Cine a dat a în domnul primar?

Agresor: Nimeni!

Reporter: Păi și de ce e lovit la față?

Agresor: Întrebați-l!

Agresorul este acum acuzat de ultraj, pentru că, potrivit declarațiilor primarului, bărbatul știa exact funcția pe care o deține.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *