Primarul unei comune din Gorj se compară cu Superman, Batman şi Spiderman, este admirator al lui Ceauşescu

Sursa foto: facebook

Primarul comunei Stejari, din județul Gorj, este foarte activ pe Facebook, unde publică mesaje de tot felul, de la cele politice, la felicitări pentru fratele său şi aprecieri la adresa unor personaje controversate, cum ar fi Călin Donca.

Robert Ionuţ Păiuşi, primarul comunei Stejari, din judeţul Gorj, a publicat miercuri un mesaj delirant pe pagina sa de Facebook, în care se compară cu cei mai cunoscuţi supereroi justiţiari din benzile desenate, Superman, Batman sau Spiderman.

„Când te naști LUP ALFA, rămâi LUP ALFA!
Indiferent de numarul vânătorilor care te hăituiesc și te țintesc să te doboare!

Sunt LUPUL atipic: blând cu oamenii, fiară cu… neoamenii!
Sunt LUPUL singuratic! Nu mușc veterinarul și nici pădurarul, dar… nici NU leg prietenii strâmbe cu drujbarii prin adâncul pădurii!”, a scris primarul din Stejari.

 

Aparent prieten cu Călin Donca, cercetat penal pentru înșelăciune și operațiuni de manipulare a pieței de capital, cu un prejudiciu de peste 700.000 de euro, primarul din Stejari distribuie frecvent postări ale acestuia şi îl laudă pentru inteligenţa sa. Primarul susţine că şcoala vieţii l-a învăţat să nu judece oamenii după etichetă.

„Azi am avut norocul de a sta la masă lângă un om tânăr și de succes Calin Donca…!!! Tot timpul am iubit oamenii inteligenți și aici îmi vine în minte un lucru pe care viața m-a învățat și, mai ales, mi l-a și demonstrat: Școala vieții pe care am făcut-o nu mi-a dat note, nu m-a premiat, însă m-a învățat să văd adevărata valoare a omului fără să mă uit la eticheta lui.”, a scris Păiuşi.

 

 

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL