Skip to content
Politică

Prime de 21 milioane lei la CNADNR după dezastrul autostrăzilor

CNADNR are programate în acest an bonusuri de 21,52 milioane de lei, potrivit proiectului de buget postat pe site-ul Ministerului Transporturilor.

Salariile angajaţilor cresc cu 11% faţă de anul trecut.

Cheltuielile cu personalul ale CNADNR se ridică la 308,4 milioane de lei, cu 11% mai mult decât cele bugetate la începutul anului trecut, pentru 2015, potrivit realitatea.net.

În capitolul de cheltuieli de personal, apar şi cele 21,25 milioane de lei, bonusuri pe care compania care se ocupă de reţeua rutieră a ţării şi de construcţia de autostrăzi vrea să le acorde angajaţilor săi în acest an.

CNADNR estimează că va termina anul cu un număr de 6.382 de angajaţi. Câştigul mediu lunar pe salariat, determinat pe baza cheltuielilor de natură salarială, se ridică la 3.302 lei pe lună.

În anul 2015, CNADNR a deschis traficului 46 de kilometri de autostradă, dintre care aproximativ trei sferturi în ultima lună a anului. De fapt, dacă nu se inaugurau cei 35 de kilometri în decembrie, adică lotul doi al tronsonului Timişoara-Lugoj, România bifa un record, un an cu kilometri de autostradă în minus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *