Skip to content
Știri

UPDATE: Primele analize indică droguri în sângele lui Răzvan Ciobanu

Testul rapid indică prezența de droguri în sângele lui Răzvan Ciobanu, care a murit luni într-un accident rutier produs în Constanța, au declarat surse judiciare pentru Mediafax. Testul final va evidenția dacă acest lucru se confirmă sau nu.

Aceleași surse au mai spus că decesul creatorului de modă a fost cauzat de leziunile suferite, și nu de consumul de droguri.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineață, în urma unui accident rutier produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, pe DJ 226, în județul Constanța.

El era singur în mașină și, din cauza vitezei, autoturismul a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Constanța, Andreea Munteanu, în urma cercetărilor s-a stabilit că autoturismul ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp și ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă. Mașina a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști, unde din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Răzvan Ciobanu a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust.

Întrebată dacă este adevărat că localnicii ajunși la locul accidentului și-au însușit obiecte din mașina lui Răzvan Ciobanu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Mihaela-Andreea Munteanu, a răspuns: „Nu este adevărat”.

Aceasta a spus că persoanele care au luat obiectele aflate pe câmp le-au predat la postul de Poliție din localitate. „La fața locului au fost polițiștii, care au ridicat toate bunurile găsite, bani, pentru că s-au găsit și bani, documente, poșete. Au ridicat tot ce era important. După care, când a fost ridicată, s-au rupt anumite lucruri, părți din caroserie și au căzut anumite obiecte nerelevante pentru anchetă, pe care le-au luat localnicii și le-au dus la postul de poliție”, a mai declarat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *