Skip to content
Politică

Primele declarații ale fostului șef ANI la ieșirea din arest: Este pentru cei puternici

Fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) Horia Georgescu va fi eliberat din arest şi judecat sub control judiciar, în dosarul vizând despăgubiri ilegale de la ANRP.

Acesta a declarat la ieșirea din penitenciar că arestul este pentru cei puternici, adresând cu acest prilej o serie de mulțumiri.

Nu am ce comenta despre acuzatii. Este pentru cei puternici (n.r. arestul). Vreau sa multumesc celor de aici. Si-au facut si isi fac treaba cu profesionalism. Au resurse limitate. E la fel de greu uneori si pentru cei care lucreaza aici, cat si pentru cei care stau in arest preventiv. De asemenea vreau sa multumesc avocatilor mei, Cristi Ene si sotia lui. Sunt o echipa extraordinara cu care am reusit pana acum sa ne facem o aparare eficienta. Si multumesc de asemenea prietenilor care in aceasta perioada dificila mi-au stat alaturi”.

Întrebat de jurnaliștii aflați la ieșirea din arest ce crede că i-a convins de această dată pe judecători, fostul șef ANI a spus că „argumentele avocatilor si ceea ce am spus in ultimul cuvant”.

Horia Georgescu a mai adăugat că „astept sa ma duc acasa la sotia mea care trebuie sa aduca pe lume doi copii in imediata perioada”.

Sursa foto: REUTERS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *