Skip to content
Politică

Primele declarații ale lui Becali, după ieșire din închisoare. Mesaj pentru Ministrul Justiției

Gigi Becali a fost, vineri, eliberat condiționat. În acest context, Becali a făcut o serie de declarații. Acesta a afirmat că sunt unii care i-au făcut rău, dar că el le cere iertare și lor, punctând, totodată, a greșit și el atacându-l pe președintele țării, cu referire la Traian Băsescu.

„Sunt unii care mi-au făcut rău, dar eu le cer iertare şi lor! Am greşit şi eu, l-am atacat pe preşedintele ţării! Cine eram eu? Eu, vinovat! Vina lui? Ce-a făcut mai departe”, a afirmat Becali.

Totodată, Becali i-a transmis Ministrului Justiției că nu are nevoie de niciun ban ca să fie om, și la fel, că nu are nevoie de niciun ban să aplice legea.

„Nu ai nevoie de niciun ban ca sa fi om! N-ai nevoie de niciun ban ca sa aplici legea! Legea este scrisa iar voi trebuie s-o citti pentru ca aveti patroni in puscarie si s-o dati la televizor! Nu trebuie sa dai nici un miliard de euro ca sa iasa domnul Voiculescu 15 zile pe an, nu 15, o zi de puscarie. Nu trebuie sa dai nimic ca sa il lasi pe Gica Popescu sa mearga acasa, s-a dus numai o zi. Victor (n.r. Victor Becali) s-a dus o zi, are regimul deschis de 30 de zile. Nu pot sa trec cu vederea. Te iert pentru ce mi-ai facut mie.”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare, după ce a primit trei ani de detenție în cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale, la care s-au adăugat alte șase luni după condamnarea în dosarul „Valiza”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *